Food Technology Department
capcelera

Research groups

Research group Head of group Other researchers
Antioxidants Dra. Mª José Motilva Dra. M. Paz Romero
Dra. Alba Macià
Sra. M. del Carmen López de las Hazas
Sra. Juana Mosele.
Nutritional quality of foods Dra. Gemma Oms Dra. Isabel Odriozola
Dra. M. Teresa Piqué
Dra. Teresa Hernández
Sra. Antonieta Barahona
Food engineering and enzimology Dr. Albert Ibarz Dr. Jordi Pagan
Dr. Salvador Garza
Dr. Vicente Gimeno
Dr. Alfons Garvin
Sra. Karla Aguilar.
Applied mycology Dr. Vicente Sanchis

Dr. Antonio J. Ramos
Dra. Sonia Marín
Dra. Nuria Sala
Dra. Mercè Torres
Sra. Cyndia A. González
Sra. Nuria Estiarte
Sra. Laila Aldars
Sra. Joana Díaz
Sr. Arnau Vidal

New technologies in food processing Dra. Olga Martín Postcollita Dr. Pedro Elez
Dr. Robert Soliva
Dr. Joaquín Giner
Sr. Javier Arantegui
Sra. Maria Artiga
Sra. Sandra González
Sra. Blanca Salinas
Sra. Mariona Vendrell
Sra. Alejandra Acevedo.
Postharvest Dr. Inmaculada Viñas Dr. Jordi Graell
Dra. Luisa López
Estanis Fons
Sra. M. Pilar Colás
Sra. Cyrelis Collazo
Sra. M. Belén Iglesias
Sra. Elisabeth Duaigües
Sra. Silvia Villaró
Sra. Isabel Alegre
Sra. Laura Vilanova
Sra. Carla Casals.

Further information about groups and researchers

 

Last modified: 30/03/2016
Imprimir Enrera Pujar


Home | Accessibility | About the web | Site map | Legal notice | Contact
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 70 20 00 - All rights reserved
Ombra