Departament de Tecnologia d'Aliments
capcelera

Departament de Tecal > Notícies > CURS DE REBOSTERIA VEGANA A LA PLANTA PILOT DEL DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA D'ALIMENTS

linea
1/2/2016
linea
CURS DE REBOSTERIA VEGANA A LA PLANTA PILOT DEL DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA D'ALIMENTS
linea

El passat dia 1 de febrer, i en el marc de la celebració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 (http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentacio/regio-europea-gastronomia-2016/), va tenir lloc a la Planta Pilot del Departament de Tecnologia d'Aliments un curs de Rebosteria Vegana organizat per la Comissió de Medi Ambient de la UdL, i impartit pel xef Toni Rodríguez, copropietari de Lujuria Vegana. Donat l'interès despertat pel curs, es van realitzar dos torns als quals varen assistir una vintena de persones a cada un. Durant la realització del curso el xef va fer una demostració sobre com cuinar receptes de dolços de natura vegana como Sablé de xocolata i yuzu, Cookie de cxocolata blanca i cacahuets o Tartaleta de pistatxo i gers.

Vídeo https://www.youtube.com/watch?v=ADGyTC_XrhQ&feature=youtu.be

 

mesinfo
Imatge mitjana
Darrera modificació: 19/04/2016
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 70 20 00 - Tots els dret reservats
Ombra