Departament de Tecnologia d'Aliments
capcelera

Departament de Tecal > Notícies > CONGRÉS DE MICOLOGÍA A LLEIDA

linea
23/6/2016
linea
CONGRÉS DE MICOLOGÍA A LLEIDA
linea

Del 20 al 22 de juny ha tingut lloc a Lleida el "13 Congreso Nacional de Micología" organitzat per la Societat Espanyola de Microbiologia i l'Associació Espanyola de Micología. En aquest congrés hi ha hagut diferents sessions que han abordat els problemes més actuals de la micología clínica, molecular i biotecnològica. Al congrés, el Departament de Tecnologia d'Aliments de la UdL ha estat present formant part del Comitè Organitzador i Científic, així com amb la ponència convidada impartida pel Dr. Antonio J. Ramos que portava per títol "Nous reptes en l'estudi de les micotoxines" i per les següents comunicacions:
- Estiarte, N., Marín, S., Sanchis, V., Crespo-Sempere, A. y Ramos, A.J. LaeA i VeA en Alternaria alternata i el seu potencial com a possible diana per controlar el creixement fúngic i la biosíntesis de alternariol i alternariol monometiléter en tomata.
- Aldars-García, L., Sanchis, V., Ramos, A.J. y Marín, S. Relació temporal entre la germinació, la fase de latència, el temps per a creixement visible i les probabilitats de creixement i produccción de aflatoxina B1 per Aspergillus flavus en agar extracte de festuc.

mesinfo
Imatge mitjana
Darrera modificació: 23/06/2016
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 70 20 00 - Tots els dret reservats
Ombra