Departament de Tecnologia d'Aliments
capcelera

Departament de Tecal > Personal Docent i Investigador > PDI > Personal Docent i Investigador

Personal Docent i Investigador

 

Dra. M. Paz Romero Fabregat

Categoria: Catedràtica Universitat

Àrea de Coneixement: Tecnologia d'Aliments

Dades de contacte

Despatx: Campus ETSEA, Edifici 2, 3 planta, despatx 3.18
maripaz@tecal.udl.es
Telf.: (+34) 973 70 2592
Fax: (+34) 973 70 2596

Formació acadèmica

- Llicenciada en Quimica.

- Doctora en Ciencia i Tecnologia dels Aliments

Altres dades d'interès

- Responsable del Servei Científico Tècnic Anàlisi sensorial i fisicoquímic dels aliments

 


Currículum Vitae

Adjuntar pdf (opcinal).

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

- Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments:

  • Tecnologia del processat d'aliments d'origen vegetal II 102589
  • Enologia 102255
  • Tècniques d'avaluació sensorial 122253

- Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària:

  • Tecnologia del processat d'aliments d'origen vegetal II 102589

- Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària

  • Olis de llavors: noves formulacions i processos 13120

-Màster Enginyeria Agrària

  • Tecnologia a les Indústries Alimentàries 14415
  • Olis de llavors: noves formulacions i processos 13120
  • Avanços in productes carnies cuits 13122

Recerca

Línia de recerca: Antioxidants. 

Més informació de les activitats de recerca a la web del grup Antioxidants: www.antioxidants.udl.cat

Darrera modificació: 17/02/2018
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 70 20 00 - Tots els dret reservats
Ombra