Departament de Tecnologia d'Aliments
capcelera

Personal

El personal del DTA està format per tres col·lectius: el Personal Docent i Investigador (PDI), el Personal d’Administració i Serveis (PAS) i el Personal Investigador en Formació.

El PDI té com a funcions principals desenvolupar totes les activitats necessàries relacionades amb la generació del coneixement i la seva transmissió, difusió o aplicació. La seva activitat diària es divideix entre les tasques de docència, investigació, innovació i transferència del coneixement, i gestió. El PDI té plena capacitat docent i investigadora. Les activitats d’innovació comporten totes les actuacions que el PDI realitzi que propicien l’aplicació del coneixement a la societat i als seus agents econòmics, mitjançant processos de desenvolupament i innovació productiva.

El PAS reuneix al col·lectiu de personal sense assignació docent ni investigadora però que col·labora amb el PDI en la realització de tasques administratives o en el desenvolupament de l’activitat investigadora.

El personal investigador en formació fa referència als estudiants matriculats d’algun programa de l’Escola de Doctorat de la UdL i que està realitzant la seva tesi doctoral al departament.

 

Tipus de Personal Nombre
Personal Docent i Investigador
Personal funcionari
Catedràtic/a d’Universitat 10
Titular d’Universitat 5
Catedràtic/a d’Escola Universitària 0
Titular d’Escola Universitària 2
Personal Contractat
Professorat agregat 4
Professorat agregat interí 1
Professorat col·laborador permanent 1
Professorat associat 12
Personal investigador postdoctorals 5
Personal d’Administració i Serveis
Secretaria administrativa 1
Suport a la recerca 2
Personal adscrit 2
Personal Investigador en Formació
Personal Investigador en Formació 11
TOTAL 56

 

Darrera modificació: 15/02/2018
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 70 20 00 - Tots els dret reservats
Ombra